)

Carrières

Wij bieden een veelbelovende TOEKOMST.

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een wereldwijde leider in biotechnologie? Wij geloven dat u bij CSL Behring een veelbelovende toekomst tegemoet kunt zien waarin u geïnspireerd zal raken. 

Wilt u zich bij ons aansluiten, kijk dan voor openstaande vacatures op de corporate website!

Lees meer
Woman scientist

De top 50 van de wereld

CSL Behring is door Forbes uitgeroepen als één van de top 50 beste werkgevers ter wereld. Werknemers raken geïnspireerd door de patiëntgerichtheid van CSL Behring. Ook leeft er een enthousiasme bij werknemers om deel uit te maken van een groeiend bedrijf.

Lees meer
Eric Fay, CSL Behring
Wij geloven…

... dat onze op waarden gebaseerde cultuur ons in staat stelt om onze belofte aan onze patiënten, partners, aandeelhouders en medewerkers waar te maken.

Wij zijn…

… één van de meest vooraanstaande biotechnologiebedrijven ter wereld, die de beloften in deze uitdagende sector waarmaakt.

Wij bieden…

… mogelijkheden voor u om belangrijk werk te doen, uw mogelijkheden te realiseren en carrière te maken.

CSL Behring employees

We willen dat CSL Behring een reflectie is van de wereld om ons heen.

Als wereldwijde organisatie met medewerkers in meer dan 30 landen staat CSL Behring voor diversiteit en inclusie*. Het is de basis van wie we zijn. Wij geloven dat wij door het versterken en belonen van de unieke mogelijkheden, ervaringen en perspectieven van onze mensen beter in staat zijn om onze patiënten te bedienen.

* gelijke mogelijkheden en kansen voor elk individu, ongeacht beperkingen, leeftijd, gender, sociaal-culturele achtergrond en etniciteit

Lees meer

Wat heeft CSL Behring u te bieden?

Global Employee Share Plan
Wij bieden medewerkers de gelegenheid om te delen in de verantwoordelijkheid, de groei en het toekomstige succes van CSL Behring.

Flexibel werk
Wij zetten ons in om een werkplek te bieden die het werk en het persoonlijke  leven van de mensen respecteert.

Carrière en ontwikkeling
Wij bieden de ondersteuning die onze medewerkers nodig hebben om de veelbelovende TOEKOMST op te bouwen die zij bij CSL Behring willen realiseren.

Ondersteuning bij studie
Wij helpen onze medewerkers hun mogelijkheden te verbeteren en hun carrièreaspiraties waar te maken door middel van ondersteuning bij een studie of cursus die aansluit bij de strategische richting van CSL Behring.

Wereldwijd mobiliteitsprogramma
Wij begrijpen dat u om een wereldwijd perspectief te ontwikkelen soms uw vleugels moet spreiden. Internationale opdrachten helpen medewerkers ervaring te verkrijgen die van onschatbare waarde is.

 

Doe werk dat ertoe doet.
Sluit u aan bij CSL Behring!

Bekijk carrièremogelijkheden
Ons bedrijf

Bekijk hoe we worden gedreven door onze belofte.

Lees meer
R&D

Innovatie is overal in onze organisatie te vinden, met een focus op het oplossen van onbeantwoorde behoeften van patiënten.

Lees meer
Onze producten

Ontdek de behandelingen van CSL Behring.

Lees meer