Naar hoofdcontent gaan
)

Awards en Grants

Wij belonen goede ideeën

CSL Behring zet zich in voor de vooruitgang op het gebied van wetenschappelijke kennis. Dit komt tot uiting door het financieel ondersteunen van diverse (onderzoeks)initiatieven en het motiveren van toekomstig medisch onderzoekers.

Heimburger Award Logo

Professor Heimburger Award

Professor Dr. Norbert Heimburger, CSL Behring-medewerker gedurende 30 jaar, wijdde zijn carrière aan bloedstolling. Gedurende deze periode kenmerkte en zuiverde hij een groot aantal plasma-eiwitten.

Lees meer

Interlaken Leadership Awards

CSL Behring sponsort dit wereldwijde initiatief ter ondersteuning van onderzoek op het gebied van polyvalente immunoglobulinetherapie.

Lees meer
Door de onderzoeker geïnitieerde onderzoeken

Door de onderzoeker geïnitieerde onderzoeken

CSL Behring zet zich in voor het redden van levens en het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen met zeldzame en ernstige ziekten wereldwijd. Deze toewijding wordt weergegeven in de ondersteuning van onderzoeker-geïnitieerde studies (investigator-initiated studies, IIS) die de medische en wetenschappelijke kennis bevorderen van specifieke ziektebeelden en de daarbij behorende behandeling. CSL Behring ondersteunt ook innovatieve klinische en wetenschappelijke onderzoeken waarin het gaat om belangrijke medische en wetenschappelijke vragen met betrekking tot de therapeutische gebieden waarnaar onze belangstelling uitgaat.

Lees meer