Naar hoofdcontent gaan
Men and women in lab)

Ons bedrijf

Driven by Our Promise

Al meer dan 100 jaar doet CSL Behring onderzoek naar en ontwikkelt biotherapieën voor de behandeling van een reeks zeldzame, ernstige ziekten. Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige geneesmiddelen, geproduceerd uit humaan plasma en door middel van recombinant DNA-technologie.

 

Het innovatieve karakter van onze bedrijfsactiviteiten is vanaf het begin van ons bedrijf al aanwezig: de oprichter en Nobelprijswinnaar voor fysiologie en geneeskunde in 1901 Emil von Behring, wist als geen ander wetenschappelijk onderzoek te vertalen naar klinische toepassingen.

 

CSL Behring is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde leider in biotechnologie. De drijfveer van CSL Behring is en blijft de kwaliteit van leven van mensen met een ernstige, zeldzame aandoening te verbeteren en waar mogelijk levens te redden.

Lees onze brochure

Over ons

wetenschappelijk onderzoek

Zeldzame & Ernstige Aandoeningen

CSL Behring is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde leider in biotechnologie. De drijfveer van CSL Behring is en blijft de kwaliteit van leven van mensen met een ernstige, zeldzame aandoening te verbeteren en waar mogelijk levens te redden.

CSL Behring ontdekt, ontwikkelt en levert innovatieve therapieën voor mensen die leven met aandoeningen in de immunologie, hematologie, transplantatie en longgeneeskunde, als ook binnen cardiovasculaire en metabole therapeutische gebieden.

Lees meer

Onze waarden

De sterke toewijding van CSL Behring om volgens onze waarden te leven, heeft ons decennialang geleid. Onze waarden zijn de basis van ons succes, ze helpen ons levens te redden, de gezondheid van mensen te beschermen en wereldwijd onze reputatie te verdienen als vertrouwde en betrouwbare marktleider. Deze waarden vormen de kern van de manier waarop onze medewerkers met elkaar omgaan, beslissingen nemen en problemen oplossen. Onze waarden zijn:

Ben Davies

Patiëntgerichtheid

Wij komen onze beloften na.

Innovatie

Wij transformeren innovatief denken in oplossingen.

Integriteit

Wij doen wat we zeggen.

Samenwerking

Samen zijn we sterker.

Superieure prestaties

Wij streven ernaar altijd het beste te doen.