Naar hoofdcontent gaan
Test buizen)

Zeldzame en ernstige aandoeningen

Onze Belofte aan Patiënten

CSL zet de patiënt op de eerste plaats in alles wat we doen om biotherapeutica te ontdekken, te ontwikkelen en te leveren die aan hun behoeften voldoen.

We weten dat elke patiënt iemands kind, ouder, grootouder, familielid, vriend of collega is. We begrijpen ook dat zeldzame en ernstige aandoeningen niet alleen invloed hebben op de patiënt zelf, maar ook op hun partner, kinderen en naaste omgeving die hen (onder)steunen.

We werken samen met patiëntenverenigingen om ze over onze R&D programma’s te informeren en om onze inspanningen met betrekking tot voorlichting, educatie en toegang tot geneesmiddelen te verbeteren en uit te breiden.

We luisteren aandachtig naar de ervaringen van patiënten en werken met hen samen vanaf het vroege onderzoek tot het leveren van onze innovatieve geneesmiddelen. We streven ernaar hun uitdagingen in het leven te begrijpen, zodat ons onderzoek relevant en betekenisvol is en leidt tot therapieën die belangrijk zijn voor hen en een verschil maken in hun leven.

De toewijding van onze medewerkers aan de kernwaarde ‘Focus op de patiënt’ is essentieel voor het nakomen van onze belofte aan patiënten en het verbeteren van de volksgezondheid.

Immuundeficiëntie & auto-immuunziekten

Wij bieden één van de meest uitgebreide portfolio’s van hoogwaardige, technisch geavanceerde immunoglobulinetherapieën (Ig-therapieën).
Behandelingen zijn beschikbaar voor de volgende aandoeningen:

Erfelijke stollingstoornissen

We zijn een wereldleider in innovatieve geneesmiddelen voor de behandeling van stollingsstoornissen. We bieden een groot portfolio voor de behandeling van erfelijke stollingsstoornissen met plasma-afgeleide en recombinant-DNA stollingsfactorconcentraten.

Behandelingen zijn beschikbaar voor de volgende aandoeningen:

Erfelijk angio-oedeem (HAE)

CSL Behring heeft een profylactische, subcutane C1-esteraseremmer behandeling voor aanvallen van erfelijk angio-oedeem (HAE). Tevens is er ook een intraveneuze C1-esteraseremmer behandeling voor een on-demand behandeling.

Lees meer over Erfelijk Angio-oedeem (HAE)

Alfa-1 Antitrypsine Deficiëntie (AATD)

Het eiwit Alfa-1 Antitrypsine van CSL Behring is voor de behandeling van Alfa-1 Antitrypsine Deficiëntie (AATD) bij patiënten met AATD-gerelateerd longemfyseem.

Lees meer over Alfa-1 Antitrypsine Deficiëntie