Naar hoofdcontent gaan
 CSL-productiemedewerker op het werk)

CSL Behring

Voorop in de strijd tegen ernstige & zeldzame aandoeningen

CSL Behring is een wereldleider op het gebied van biotherapieën voor de behandeling van zeldzame en ernstige aandoeningen. Onze belofte om de kwaliteit van leven te verbeteren of waar mogelijk levens te redden staat hierbij centraal. Wij ontdekken, ontwikkelen en leveren innovatieve therapieën voor mensen die leven met aandoeningen in de aandachtsgebieden  immunologie, hematologie, cardiologie, metabolisme en longgeneeskunde, als ook transplantatie. De geneesmiddelen worden ontwikkeld op basis van plasmafractionering, recombinant eiwittechnologie en cel- en gentherapie. Continue innovatie staat bij ons bedrijf hoog in het vaandel.

HAE-patiënt Zahra

Patiënten centraal

Bij CSL Behring staan onze patiënten centraal. Hun welzijn vormt de drijfveer achter alles wat we doen. Openheid en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel, zowel in wat patiënten van ons mogen verwachten als in de uitkomsten van onze behandelingen. We luisteren naar hun verhalen en ervaringen en zorgen voor een nauwe samenwerking vanaf de beginfase van onderzoek tot aan de levering van onze innovatieve geneesmiddelen.

Ontdek meer over de aandoeningen waar wij behandelingen voor ontwikkeld hebben
 Medicijnflessen

Producten

Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige geneesmiddelen, geproduceerd uit humaan plasma, door middel van recombinant DNA-technologie en gentherapie.

Lees meer over onze producten